Diensten

Locatie

Tegallenga, Kalisada, ten westen van Singaraja en Lovina.

Totale oppervlakte

De woning is 400m2 groot met aan de zeekant een groot terras, de tropische tuin is 3325 m2.

Zwembad

60m2 (5 x 12 meter) met inlooptrap.

Slaap- en badkamers

3 met ruimtelijke indeling,een met king size bed, een met 1×2-persoons bed en een met 2×1-persoons bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, daarnaast is er een aparte opfrisruimte.

Internet & entertainment

WIFI bieden wij gratis aan. Een grote aansluitsnelheid is mogelijk op aanvraag. Satelliet TV met een volwaardig home theatre system.

Keuken, maaltijden en boodschappen

Volledig ingericht, tevens barbeque aanwezig. Bij uw aankomst zorgt de staf ’s avonds voor een smakelijke maaltijd; en ’s ochtends daarna voor een ontbijt. Dat is in uw huurprijs inbegrepen. In de regel verzorgt de staf een (1) warme maaltijd per dag en verder twee lichtere maaltijden (bijv. ontbijt en lunch). Wat u wilt eten bepaalt u zelf. De staf is uiteraard vooral bedreven in het bereiden van gerechten met lokale ingredienten, maar kan ook westers georienteerd koken. Uw voorkeuren kunt u met de staf overleggen; ook over wie de boodschappen doet. Wij adviseren u de inkoop van verse ingredienten aan de staf over te laten. Zij weten waar de producten goed zijn en ook goedkoop. Westerse producten zoals brood, boter, kaas, jam, hagelslag, fris, wijn of bier adviseren wij alvast zelf te kopen op de weg naar de villa (bij Hardy’s in Seririt). Een bijzondere ervaring!
Kleinere boodschappen kunt u doen in een warung (klein winkeltje) op loopafstand in de buurt. Zelf op de scooter naar Seririt, eventueel samen met een van de leden van de staf, is ook een optie.
Het is gebruikelijk de staf een kleinigheid te geven (10.000-20.000 Ruphia) als zij de boodschappen voor u doen.

Airconditioning

In alle ruimten.

Staf & beveiliging

Helpdesk, kok/huishoudhulp, tuinman, twee bewakers. Bewaking is er alle dagen van 18.00 uur tot 06.00 uur, behalve op zondag.

Goed om te weten

Boeking is inclusief een smakelijke warme maaltijd bij aankomst en ontbijt de volgende ochtend.  Villa Burung is een prive landgoed waardoor uw privacy optimaal gewaarborgd is