1.0.1 main entrance

Hoofdingang

Als u bij de villa arriveert zult u worden begroet door onze staf en helpdesk. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat u zich nergens druk over hoeft te maken zodat u volop van uw vakantie kunt genieten.
De goede service, de perfecte ligging en het ideale klimaat zullen u nog lang bijzondere en mooie herinneringen geven.


 

Woonkamer

De woonkamer heeft een ruimtelijke opzet. Het meubil
air is in Balinese stijl met comfortable, grote zit- en ligfauteuilles. De ruimte is voorzien van airconditioning en is geventileerd.
De woonkamer bevat een volwaardig home entertainment systeem met internationale satelliet TV (waaronder BVN), DVD , CD en Smartphone aansluiting. Ook BVN is aanwezig. Daarnaast is een kleine bibliotheek met Nederlandstalige en Engelstalige boeken opgebouwd.


1.0.3. kitchen

Keuken

De villa beschikt open keuken met faciliteiten zoals magnetron, broodrooster, waterkoker, etc. Tevens is een barbeque aanwezig. Elke dag wordt voor u gekookt of op de barbeque gegrild. Ook bij de andere maaltijden is onze staf u behulpzaam met de voorbereiding en met het opruimen achteraf. De staf let bovendien op dat altijd vers fruit aanwezig is.


Dineren

Aansluitend aan de woonkamer staat een grote tafel, geschikt voor 8 personen. De meeste mensen geven er de voorkeur aan om buiten op het terras te eten, maar u kunt bijvoorbeeld ook de tafel binnen gereed laten maken voor het diner. Als u ’s avonds binnen wilt zitten is de tafel zeer geschikt om aan te lezen of om spelletjes te spelen.


Slaapkamers

Villa Burung heeft drie slaapkamers. Vanuit twee slaapkamers heeft u zicht op de oceaan. De derde kamer kijkt uit op de tropische tuinen. Alle slaapkamers beschikken over een badkamer, airconditioning, ventilatie en ruime kledingkasten. De grootste slaapkamer heeft een king-size bed. De op een na grootste heeft een 2-persoons bed. De kleinste kamer heeft twee een-persoons bedden.


Badkamers

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Deze zijn volledig in westerse stijl ingericht en zijn van alle gemakken voorzien: toilet, wastafels en douche met warm en koud water.
De badkamers worden dagelijks schoongemaakt. Desgewenst worden ook handdoeken vervangen of uw kleding gewassen.Terras

Op het grote buitenterras heeft u uitzicht op de Bali zee. De vissersbootjes die u overdag ziet zijn ’s nachts herkenbaar aan de vele lichtjes. Soms zwemmen ’s ochtends vroeg dolfijnen langs de kust.
Het grote buitenterras is geschikt om met 8 personen te dineren of om op een louncheset te genieten van het mooie uitzicht. Het koele zwembad bij het terras meet 60m2 en is, evenals de tuin, ’s nachts verlicht.


Tuinen

De grote tropische tuin is een klein paradijs. De oorspronkelijke kokosbomen zijn zoveel mogelijk behouden, evenals typisch Balinese planten en bomen, waaronder bananen, mango’s en papaya. Er zijn 3 vijvers met tropische vissen.
Aan de zeezijde bevindt zich een bale bengong met matrassen en kussens om heerlijk op weg te dromen of om van het uitzicht over zee of bergen te genieten.